Una cookie és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al vostre navegador quan visiteu gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la web sigui capaç de recordar la vostra visita quan torneu a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al vostre perfil i necessitats, sense galetes els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement. Si desitgeu consultar més informació sobre què són les galetes, què emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., us preguem que us dirigiu a aquest enllaç.

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de galetes que fa aquesta web amb la finalitat d’informar-vos-en amb la màxima exactitud possible.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes pròpies:

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podreu exercir el dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui usant. Aquí li deixem una guia ràpida per als navegadors més populars.

Notas adicionales

Assessor de Galetes és un plugin per a WordPress creat per Carlos Doral (webartesanal.com)

Estàs interessat en els nostres serveis

Consulta’ns  o Demana’ns pressupost

estarem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte que tinguis

Tingues en compte que només instal·lem per la Zona de Catalunya

Però el subministrament de material és per tota la Península i França

¿EN QUÈ ESTÀS INTERESSAT?

GRACIAS!

Hemos recibido tu petición

Nos pondremos en contacto contigo a la mayor brevedad posible